Trojan Workout officieel opgenomen in het CRKBO Register

CRKBO InstellingMet gepaste trots kunnen we melden dat Trojan Workout™ is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent een officiële erkenning van de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen en seminars.

In het CRKBO-register worden alleen onderwijsinstellingen opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Voorafgaand aan de opname in het register hebben we dan ook een intensieve audit moeten ondergaan.

De audit is mede gebaseerd op de gedragscode van de NRTO (brancheorganisatie voor training en opleiding). Hierin worden onder meer kwaliteitseisen gesteld met betrekking tot zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Naast de erkenning dat Trojan Workout officieel voldoet aan bovengenoemde kwaliteitseisen, heeft de opname in het register ook andere bijkomende positieve gevolgen. Voor alle kandidaten, particulieren, organisaties en bedrijven hoeven wij dus geen BTW meer in rekening te brengen.

Kortom, de hoge kwaliteit die je van onze opleidingen gewend bent met aantrekkelijke tarieven voor zowel bedrijven als particulieren.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Alle opleidingen en trainingen worden vanaf nu btw-vrij
  • Vaste en heldere inschrijfprocedures
  • Examens zijn opgenomen in heldere en getoetste protocollen
  • Vooraf weten kandidaten precies waar ze op mogen rekenen, dus geen onverwachte verrassingen achteraf (zoals extra kosten etc.)
  • Kwaliteit is geborgd in vastgelegde processen en werkmethoden
  • Al onze opleidingsdocenten voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen
  • Al onze opleidingsdocenten zijn behouden aan een strikte geheimhoudingsplicht
  • Ons doel om continu onze dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen is door middel van vaste evaluatiemomenten met onze kandidaten over onze producten en docenten nog eenvoudiger te behalen.

Kortom, we hebben weer bewezen dat we staan voor kwaliteit en we blijven ons ontwikkelen.

Wil jij onderdeel van zijn van de professionals die Trojan Workout mogen doceren? Schrijf je dan in voor onze volgende opleiding.