Jeroen Meyer

Mijn naam is Jeroen Meyer en ik ben sinds 2010 Krav Maga Instructeur en heb samen met mijn partner Rotem Nir, sinds 2013, Krav Maga Trainingscenter Tactical-Defense te Almere.
Naast het aanbieden van groepslessen aan volwassenen, geven we ook training aan kinderen, vrouwen en instanties/bedrijven. Daarnaast geven we privélessen Krav Maga wat wij nu gaan uitbreiden met het aanbieden van Trojan Workout.
Groot voordeel van Trojan Workout is dat je traint met je eigen lichaamsgewicht, dus je hebt geen trainingstoestellen of attributen nodig en het is overal te beoefenen (zowel binnen als buiten). Een ander groot voordeel is de duur van de training. Binnen een half uur heb je een complete workout gedaan waardoor het goed in te passen is binnen de drukke dagelijkse momenten.
Bij veel fitnessvormen worden oefeningen worden gedaan waarbij spiergroepen worden geïsoleerd. Hierdoor lekt er energie weg wat er voor zorgt dat de training op deze wijze minder effectief is. Het samen laten werken van veel spieren binnen een zelfde oefening is een belangrijk principe van Trojan Workout Bodyweight training.
Sinds april 2015 ben ik gecertificeerd Trojan Workout Bodyweight instructor en verzorg ik (personal) trainingen volgens de (zeer effectieve) principes van Trojan Workout.
De privélessen vinden plaats op onze eigen locatie voor privétraining in Lelystad maar kunnen ook op een andere locaties worden uitgevoerd.

Geïnteresseerd, neem vrijblijvend contact met ons op.

Instructielocaties

Willem de Vlaminghstraat 33, 1335 PS te Almere
Walt Disneyplantsoen 74, 1325 SX te Almere
Ravelplantsoen 7, 1323 ET te Almere
Kennermerland 21, 8245 ER te Lelystad

Adres

  • Adres: Willem de Vlaminghstraat 33
  • Postcode: 1335 PS
  • Plaats: Almere

Contact

  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.