Trojan Workout

Fitness is moeilijk weg te denken uit ons huidige bestaan. Wie gezond wil leven moet de luxe van vandaag de dag compenseren met fysieke inspanning. Door middel van training met een kettlebell, barbell of je eigen lichaamsgewicht. Zonder het uitvoeren van oefeningen die een meerwaarde zijn voor lichaam en je bewegingspatroon is een sterk, gezond en fit lichaam niet mogelijk.

Door het grote aanbod is het vaak moeilijk om het kaf van het koren te onderscheiden. Leer de methode van Trojan Workout, ontdek waarin deze zich onderscheidt en wat Trojan Workout voor jou kan betekenen.

Het doel van Trojan Workout is een bijdrage leveren aan de kwaliteit van je dagelijks leven. We willen dus een training waarbij je niet investeert in de prestatie in de zaal, maar in de kwaliteit van bewegen in je alledaagse leven. Uiteraard heeft Trojan Workout een positief effect op sportprestaties maar dit is niet het voornaamste doel. Je wordt gezonder en sterker, hebt meer energie gedurende de dag en je zit lekker in je vel. Door te bewegen op de manier waarop het lichaam ontworpen is loopt weinig kan op blessures.

  • Short: altijd binnen 30 minuten, voor een optimale hormoonhuidhouding, effectieve kracht en een strak lijf.
  • Safe: voorkom en bestrijdt (potentiële) blessures. Streef perfectie van uitvoering na in je training. Train gericht op kwaliteit, niet op kwantiteit
  • Strong: Kracht is de basis voor elke fysieke prestatie.

De vernieuwe 2 daagse Trojan Workout instructeurs opleiding zal voor het eerst gegeven worden media febr/maart 2019. Deelnemers ontvangen de 2 daagse opleidning, een manual en examen, met een certificaat dat 2 jaar geldig is. De studie belasting omvat uitsluitend de contacttijd. Indien de deelnemer zijn examen niet met goed gevolg kan afsluiten krijgt deze, na afronding van de opleiding daar nog 3 maanden de tijd voor om een herkansing te doen.